P.S. Очаквам мения по темата дори и в отдел - Клюки
Първо представление на балет "ВИВА ДЕНС"
Първо представление на балет "ВИВА ДЕНС"
На 24.06.2006г. най-новия балет по модерни спортни танци "ВИВА ДЕНС" съставен от момичета от село Сатовча (Ленчето, Мимето, Криси, Дурданка, Мина, Дидка, Златето), заминават за гр. Сандански на фестивал. Ние можем само да стискаме палци и да им пожелаем успех, да се справят добре, за да можем пак да си се гордем с тях.
Последна промяна от keen на 22 юни 2006, 23:09, променено общо 1 път.
Подцени ме, за да ме стимулираш!

-
loshata_Dani
-
loshata_Dani
Niko86 май не е сигурен, ама дай да трупаме малко мъжки бройки за да бъде така както си му е реда. Аре момичетата вземете агитирайте малко момчета, гледал съм как на всяко диско момичета отказват покана за блус на момче. Кажете им че сега те имат шанс, както се казва шанса е във вашите раце. Нека направим един истински балет от отговорни и изпълнени с желание за танци момчета и момичета.
Подцени ме, за да ме стимулираш!

-
Nefertity
- EcKo
- модератор

- Контакти:
Re: Aide.
zLaTeTo{P} написа:Защо всеки трябва да се чепка с нас ?? Това,че се справяме с всичко,,просто ви кара да завиждате!Ами завиждайте!!!!Умрете от яд!!!:pP xaxaxa
Мен не ме е яд...Дори много ми хареса изпълнението
-
loshata_Dani
-
loshata_Dani
Аз знам ,че момичетата са взели грамота (както и всички останали участници) и статуетка за балеринки
Снимали са ги от БНТ ,Канал 3 и някаква кабелна телевизия от Сандански.Ще ги гледаме надявам се скоро
Пожелавам им още такива участия и много успехи
) Нека някоя от тях сподели какво е било чувството
)
-
Nefertity
Аз бях една от участничките на фестивала и мога да кажа само хубави неща без да преувеличавам нещо. Справихме се добре според нашата хореографка,заслужихме си наградата.За тези,които не знаят - бяхме в гр. Сандански на фестивал за спортния танц. Надслова мисля че беше "За тези,които искат, а не за тези,които могат" или нещо такова
Надявам се и следващия четвъртък в София да покажем най-доброто от себе си 
- EcKo
- модератор

- Контакти:
Nefertity написа:Аз бях една от участничките на фестивала и мога да кажа само хубави неща без да преувеличавам нещо. Справихме се добре според нашата хореографка,заслужихме си наградата.За тези,които не знаят - бяхме в гр. Сандански на фестивал за спортния танц. Надслова мисля че беше "За тези,които искат, а не за тези,които могат" или нещо таковаНадявам се и следващия четвъртък в София да покажем най-доброто от себе си
Кога...Да дойда да ви гледам
Ще съм като кореспондент от София
В НДК ли ще е?